Aktualitások Magunkról Szezonális Akció Elérhetőség Galéria

BORÁSZAT

Tárolóedények

    Üveg + fonott Boroskorsók

Üveg + fonott Boroskorsók

 
Szüleink és nagyszüleink nem is ismertek, nem is használtak mást a bor szállítására, mint a "fonottkorsót"! Nagy előnye a könnyen tisztántarthatósága, de nagy hátránya a törékeny volta. Előnye a műanyagokkal szemben, hogy hosszabb idejű tárolást tesz lehetővé akár borról, akár pálinkáról is legyen szó!
Egy biztos a műanyagok megjelenését követően szinte egyáltalán nem csökkent a korsók népszerűsége. Nehéz találni olyan borosgazdát, akinek pincéjébe néhány korsó nem állna "tettrekészen"!
 

    Csappal is rendelkező 20-50 literes tároló

Csappal is rendelkező 20-50 literes tároló

 
A nagyobb műanyagtárolók jelentősége első sorban a borkereskedők, vagy rendszeresen pinceszereket rendező, vagy "borheteken" résztvevő borosgazdák körében a legnépszerűbb.
Egyszerűbb puritánabb felhasználása is gyakori, ahol a vezetékes víz hiányába ezekkel a tartályokkal oldják meg a folyóvíz szolgáltatást!
 

    Műanyag bevonatú tárolók

Műanyag bevonatú tárolók

 
A nagyobb 5 - 50 literes üvegtárolók megjelenését követően - mint egy védelemként jelentek meg a műanyag bevonatok, ballonkosarak. Minden borospincének, pincével rendelkező borásznak nélkülözhetetlen segédtárolói ezek az edények. A kisebb mennyiségű bormaradványok tárolására, a borseprű ülepítésére, bor ülepítés, szállítás, pálinka tárolás szállítás mind olyan művelet, ahol nélkülözhetetlen a megfelelő méretű üvegedény!
Jöjjön el hozzánk mind méretben, mind kivitelben komoly kínálattal rendelkezünk!
 

    Műanyag hordók - különböző méretekben

Műanyag hordók - különböző méretekben

 
Egész sor területen vette és veszi át a praktikus műanyag az egykori fém, illetve fa-edények, hordók szerepét. Ennek első-sorban a könnyebb kezelhetőség, könnyebb mozgatás a legfontosabb oka!
A gyártok, forgalmazók, - így mi is - egész sor formai, méret és zárhatósági formában kínáljuk ezeket az edényeket, hordókat! Látogasson el hozzánk - válassza kí az Ön céljainak legjobban megfelelőt!
 

    Kádak, műanyaghordók

Kádak, műanyaghordók

 
Egész sor variációban tudjuk kiszolgálni Kedves Vásárlóinkat szüretelő műanyag kádakkal,hordókkal.
A szőlőfeldolgozás nagyon fontos és könnyen mozgatható, célszerű eszközei ezek a kádak - melyek különböző méretekben is kaphatók!
Hasonló célból - a szüretelési munkákhoz ajánljuk a műanyag hordóinkat, de a pálinka-cefre készítésében is fontos szerepet kaphatnak!
Odafigyelést igényel ezen eszközök használatbavétele előtt a megfelelő szellőztetése, forrázása - az esetleges felesleges műanyag-szagok eltávolítására!
 

- - :: || :: - -

 

- :: Cédrus Kertészeti Üzletház :: -

 - :: 8200, Veszprém, Almádi út 46. :: -

- :: Telefon: +36 (88) 567-780 :: Fax: +36 (88) 567-781 :: Info-Mobil: +36 (30) 8676 794 :: -

- :: Web: www.cedruskertaruhaz.hu ::
- :: E-mail: cedruskerteszet@invitel.hu

- :: NYITVA TARTÁS :: -  
- :: Hétfőtől - Péntekig: 8 - 17 óráig :: Szombat: 8 - 14 óráig
- :: Oldalainkon megjelenő kínálatunk készletfüggő - elképzelhető, hogy az adott időpontban éppen nincs készleten
      - előzetesen....
KÉRJÜK, ÉRDEKLŐDJÖN ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

- :: WEB Mester és a fotó: Kis Ferenc ...Infoline E-mail: kepesoldalak@gmail.com :: -